Akut 24

Repportageserie fra Danmarks mest moderne skadestue, hvor 150 læger og sygeplejersker hvert døgn tager imod flere end 300 patienter.

Egenudviklet reportage-serie fra Danmarks helt ny super-skadestue. Den nye Fælles Akutmodtagelse på Odense Universitetshospital er Danmarks største og mest moderne skadestue. Her er 150 læger, sygeplejersker og servicemedarbejdere altid på vagt – og det er dem der er omdrejningspunktet i denne serie. AKUT24 følger med, når patienterne ankommer med vidt forskellige skader. Det kan være alt fra en forstuvet lillefinger til en alvorlig hjerneblødning hos en forulykket bilist. Skadestuen er noget helt særligt, fordi den har et helt nyt og topmoderne computersystem, der er med til at sikre, at patienterne får den hurtigste og bedst mulige behandling. Og systemet giver til enhver tid personalet mulighed for at få det fulde overblik over, hvor en given patient er i behandlingsforløbet.

Seerne har været glade for AKUT 24, reportageserien fra Skadestuen, Odense universitetshospital. Med seertal på op til 480.000 blev serien en stor seersucces på trods af det sene tidspunkt.

Serien rullede over skærmen kl. 22.40 på TV2. Hver gang serien blev sendt i det slot var programmet det mest sete.

Sidste afsnit blev sendt den 14 november 2013.

FAKTA

  • TV2
  • 10 x 30 min. 2013
  • Producent: Troels Rasmussen
Historien om Venstre fra halvfjerdserne til 2006 I 2006 er Venstre Danmarks største...Læs mere
Reportage serie med Jørgen Kløcker og Mai-Britt Vinsøge i Afrika og USA, hvor...Læs mere
Politi-reportageserie. Vi er med på bagsædet, når politiet rykker ud i storbyen København,...Læs mere
Hvad sker der, når man slipper Jan Elhøj løs med fem friske børn?...Læs mere