Mit luksushus

Ny livsstilsserie om luksusboliger og deres ejere.

Cecilie Hother møder danskere der har realiseret deres vildeste boligdrømme

I fire programmer kommer TV 2 Fri’s seere indenfor i de unikke og fascinerende boliger og får et tæt indblik i de valg der er blevet truffet.

Værten, Cecilie Hother, er meget interesseret i arkitektur og indretning. Hun ankommer i hvert program til et nyt hus et sted i verden. Hun møder stedets ejer og får naturligvis en rundvisning i og udenfor huset.

Der er fokus på alle de detaljer, som gør stedet unikt og Cecilie vil prøve at blive klogere på, hvordan ideerne til indretnings- og designløsninger er blevet til. Men det er ikke kun huset der er i fokus. Cecilie lærer samtidigt ejeren at kende igennem personlige og fascinerende historier.

Kommer helt tæt på

Vi kommer helt tæt på det ypperste indenfor dansk design hos de karismatiske & inspirerende danskere, som har turdet tage springet og satset alt for deres drøm.

Hvad er historien bag de mennesker, der tør og formår at leve deres vildeste boligdrømme helt ud? Hvordan ser danskhed ud når du lever fjernt fra Danmark? Hvordan har de tjent pengene nok til at realisere deres fantasier? Og hvad er udfordringerne når man ikke bare kan nøjes med det almindelige?

Serien bringer TV 2 Fri’s seere indenfor i nogle helt fantastiske boliger, som er på danske hænder, og giver inspiration til store boligdrømme.

I ’I Mit Luksushus’ ser vi på huse i Brasília, Silkeborg, Piemonte, Marbella, Sakskøbing og på Frederiksberg samt Mallorca.

Læs mere på tv2.dk

Sendes første gang på TV 2 Fri tirsdag d. 22/5 kl. 21:30
Produceret af Freeport Media for TV 2 Fri

FAKTA

  • Produceret for: TV2 Fri
  • Sæson: 1
  • Afsnit: 4
  • År: 2018
(Dansk titel: De forbandede tegninger) Internationalt rost dokumentarfilm instrueret og produceret af Karsten...Læs mere
”Danskere i krig” følger unge soldaters barske og farlige hverdag i baserne Price...Læs mere
Repportageserie fra Danmarks mest moderne skadestue, hvor 150 læger og sygeplejersker hvert døgn...Læs mere
Den første satsning på dansk TV i genren docu-soap.  Her er det virkeligheden,...Læs mere