Farezonen

Dokumentar-serie fra klodens kriminelle brændpunkter hvor ”Jokeren” alias Jesper Dahl dag besøger de farligste steder og byer i verden.

I ”Farezonen” tager Jesper Dahl seerne med til steder i verden, hvor vold og kriminalitet er en del af hverdagen. Fra den farligste by i Mexico, hvor narkokrigen hærger og koster mange dødsofre hver dag, over topsikrede fængsler i Miami, hvor USA’s farligste fanger er samlet i overfyldte celler, og til Honduras, hvor den hastigt voksende bande MS13 har gjort landet til det mest kriminaliserede i verden. Hvor han kommer frem vil Jesper Dahl gå ind i miljøet og møde de mennesker og pårørende, der er berørt af den aktuelle situation, følge med politi og retsmedicinere på arbejde, og også høre de kriminelles egen historie.

Freeport Media har sammen med Jesper Dahl – kendt som rapperen ”Jokeren” – rejst verden rundt for at fortælle historierne om de personer der lever, steder vi andre ikke har lyst til at komme. ”Jeg er glad for at have fået muligheden for at udforske nogle af de miljøer og steder, som er så ekstreme, at man normalt kun hører om dem i nyhederne eller ser dem på film. Selvom jeg har færdedes i kriminelle miljøer i både Los Angeles og Danmark, er disse blandt de absolut hårdeste i verden. Og vi møder dem kun bevæbnet med et kamera, en mikrofon og en enorm nysgerrighed,” fortæller Jesper Dahl.

FAKTA

  • Kanal 5
  • 4 x 60 min. 2012
  • 7 x 60 min. 2013
  • Producent: Troels Rasmussen, Sune Klingsey
Freeport Media har produceret en stribe videoer for Helsingør Kommune i forbindelse med kampagnen...Læs mere
Otte succesrige og magtfulde danske erhvervsledere fortæller om deres personlige vej til succes....Læs mere
Reportage-serie med Robinson-pigerne Gitte Schnell og Camilla Wisøfeldt på pisterne i Østrig og...Læs mere
Historien om Venstre fra halvfjerdserne til 2006 I 2006 er Venstre Danmarks største...Læs mere